Az Enermax egy mini gépházzal erősít rá a Cebitre

A tökéletes megjelenésű mini és a nehézsúlyú versenyző

ECA1010 – Az Enermax első mini-ITX számítógépháza
Tökéletes választás multimédia-centereket építőknek, akik egy elegáns és szálcsiszolt alumíniumból készült számítógépházzal szeretnék szebbé tenni otthonukat, irodájukat. A mini-ITX házba 1 darab 5.25” méretű meghajtó, valamint maximum 2 merevlemez építhető bele. A ház elülső részén két USB port kapott helyet, valamint egy extra – töltésre szolgáló – „Super Speed Carger” USB-t is elhelyeztek, ahova mobiltelefont, kamerát vagy tabletet illeszthetünk. Az ECA1010 támogatja az ATX és az SFX formátumú tápokat is. Az Enermax a terméket várhatóan 2014 harmadik negyedévében dobja a piacra.


Thormax GT – „a tiszteletet parancsoló nagy torony”
A második termékpremier az Enermax-nál egy teljesen más dimenziót képvisel. A több mint 80 literes űrtartalmával, valamint szembetűnő elejével valódi nagyságot képvisel. A termék az „Ahead of the Game” széria legújabb tagja, amivel az Enermax kifejezetten a high-end gamereket szeretné még inkább kiszolgálni, ennek köszönhetően fogadja az E-ATX alaplapokat, valamint négy darab dupla slotos VGA-t is bele lehet építeni. A házhoz alapfelszereltségként tartozik kettő darab 180 mm-es T.B.Apollish ventilátor.
A vízhűtéses rendszerekhez a Thormax GT két helyet is biztosít. A ház tetején lévő hely maximum 360 mm-es hűtőbordát, az alján lévő pedig maximum 240mm-es radiátort képes fogadni. A kolosszális méretek miatt a ház a megszokottnál több meghajtóval bővíthető (3.5” és 2.5”-os / HDD/SSD). A Thormax GT premierje a CeBIT-en lesz, ahol a ház élőben megtekinthető, valamint a pontos adatokat is ekkor jelenti be az Enermax.

 

Mobil rack és multifunkciós előlapi panelek
Néhány éve már az Enermax is rendelkezik fémből készült merevlemez-házzal, ez a Brick fantázianevű sorozat. A CeBIT alkalmával számos új, a számítógépházakba szerelhető eszköz kerül bemutatásra. Az egyik ilyen érdekesség az 5.25”-os valamint a 3.5”-os, helyekre illeszthető rackek, amelyeket alternatív módon a PCI csatolókba lehet bekötni. A mobilrackek magas minőségű anyagokból készülnek, így garantálva a maximális funkcionalitást és tartósságot. Az Enermax rackek kulccsal zárhatóak és felhasználóbarát nyitó-záró mechanikával rendelkeznek.
Egy másik típusú hardver, a multifunkciós frontpanel, amelyen keresztül USB eszközöket, memóriakártyákat kezelhetünk. Az Enermax ebből a kategóriából két új terméket mutat be, amelyek ugyancsak USB töltő porttal (melyek megfelelnek a legújabb „1.2-es USB elem töltő specifikációknak”, így a lehető leggyorsabban tölthetjük fel okostelefonunkat, tabletünket) rendelkeznek.


Üdvözöljük a CeBIT-en!
Ha többet szeretne megtudni a legújabb termékeinkről, szeretettel meghívjuk a CeBIT-re!
Enermax @ CeBIT 2014
2014. március 10-14.
Hanover, Germany
Hall 15, Booth D03


www.facebook.com/enermax.magyarorszag