Megnéztük, mit tud a Dell Inspiron 11 3000

"Delles tesztsorozatunkat" kezdjük az Inspiron 11-gyel, ami az érintőképernyőnek és a kompakt méretnek köszönhetően nagyon a szívünkhöz nőtt.

"Delles tesztsorozatunkat" kezdjük az Inspiron 11-gyel, ami az érintőképernyőnek és a kompakt méretnek köszönhetően nagyon a szívünkhöz nőtt. 

A Dell honlapján olvashatóak szerint "remekül elvégezheti mindennapi teendőit ezzel a kisméretű, kedvező árú, funkciók széles tárházát, interaktív érintőképernyőt és hosszú akkumulátoros üzemidőt kínáló laptoppal"...
És, igen!
Ez az egy mondat mindent összefoglal, amit tudni kell.

De azért mi egy kicsit kibontjuk :-D

Dell Inspiron 11 3000 egyik legnagyobb előnye, hogy a "belépőszintre" érkezett, ám mégis jobb paraméterekkel, tulajdonságokkal bír, mint a versenytársak gépei ebben a kategóriában.

A kis notebook több mint 8 órányi üzemidővel bír - és ez bizony nagyon komoly teljesítmény ezen a szinten.
Mi szeretünk mindent élesben is kipróbálni, ezért gondoltuk ténylegesen kipróbáljuk, mit is bír az aksi... Gondoltunk egy nagyot és több gigányi videóanyagot toltunk át a készülék és a világháló segítségével egyik kollégánknak.
Az egyik olyan oldalt használtuk erre, ahol nagyobb mérető file-okat lehet egyszerre elküldeni... És természetesen mindezt úgy tettük, hogy egyszerre több oldalt megnyitva terheljük a net-sebességet és ezzel lassítsuk a folyamatot.
Az Inspiron 11-et este 11 után hagytuk magára és a másnap reggeli keléskor még mindig "élt" a kicsike.
A feladatot teljesítette és a képernyőt megérintve pillanatok alatt várta is a következő feladatot.
Azt nem tudjuk hogy ténylegesen, másodpercre pontosan bírja e a hivatalosan megadott 8 óra 20 perces üzemidőt, azt viszont tudjuk, hogy 7 és fél órányit simán elketyegett.

És, ha már a képernyő érintésénél tartunk, akkor beszéljünk is egy kicsit az érintőképernyőről, ami nagyon megkö... >>>